Over Ons

Over ons

Tegenwoordig is het heel gewoon dat men alles thuis laat bezorgen, van kleding tot schoenen en van een televisie tot een fiets. 
Sid Overdijk springt hier op in en komt graag bij u thuis om vrijblijvend met u de mogelijkheden te bespreken de woning op te knappen of uw nieuw opgeleverde woning geheel of gedeeltelijk te stofferen.
 
Van het leggen van tapijt, laminaat, vinyl, PVC, trapstoffering tot het ophangen van vitrage, overgordijnen, horren en zonwering voor binnen en/of buiten. Ook behangen, binnen-schilderwerk en het egaliseren van vloeren is voor Sid geen enkel probleem. Met meer dan dertig jaar ervaring is geen klus te groot.
 
Sid Overdijk neemt zelf de maten op en heeft diverse stalen bij zich van vloerbedekking, behang enz.
Groot voordeel is dat u ter plekke kunt bepalen wat het beste in en bij uw woning staat en past. En de grootste service is dat de uitvoerder van de werkzaamheden tegenover u zit en u alle plannen en ideeën met hem kunt bespreken zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Per slot van rekening is woningstoffering maatwerk.
 
U hoeft de deur dus niet meer uit om van alles uit te zoeken want het uitzoeken doet u aan uw eigen keukentafel! U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.
 
U bent al wat ouder? Sid ontzorgt u graag door bij het leggen van nieuw tapijt, laminaat, vinyl of PVC de meubels te verplaatsen en de oude vloer te verwijderen en af te voeren.
 
Sid Overdijk woningstoffering en behang staat voor een eerlijk en goed advies, vakmanschap en betrouwbaarheid en dat tegen een scherp tarief. 

Maak een afspraak, wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen. 

Franklinstraat 8   |   9285 WT Buitenpost
Tel.: 06 - 22956559   |   Mail: [email protected]  |   Facebook